FORUMKING - GELİŞEN PAYLAŞIM PLATFORMU!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUMKING - GELİŞEN PAYLAŞIM PLATFORMU!

Lütfen üye olunuz!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

43 yaşında hedef 15. krallık

2 posters
YazarMesaj
eatin4life
Moderator
Moderator
eatin4life

Erkek

43 yaşında hedef 15. krallık Empty
MesajKonu: 43 yaşında hedef 15. krallık   43 yaşında hedef 15. krallık Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 5:08 pm

Aydın 1. Amatör Küme Süper Lig takımlarından Astaşspor'da forma giyen ve Aydın'ın en yaşlı futbolcusu olan Recep Dalman, 15. kez gol kralı olmak istiyor.

Dalman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok küçük yaşlarda başladığı futbolun hayatının değişmez bir parçası olduğunu söyledi.

43 yaşındaki Recep Dalman, futbol yaşantısı boyunca 873 golde imzasının bulunduğunu belirterek, '13 yaşımda futbola başladım. Futbol sevgisi nedeni ile okuyamadım. Bugüne kadar değişik takımlarda top koşturdum. Yaşımın hiç önemi yok. 18 yaşında gibiyim. Çocuğum yaşındaki genç futbolcularla yeşil sahalarda top koşturuyorum. 2 çocuk babasıyım. Geçtiğimiz dönemlerde tam 14 kez gol kralı oldum. 14 kez de şampiyonluk sevinci yaşadım. 15. gol krallığı için çok iddialıyım.''

Dalman, formasını giydiği Astaşspor'un bu yılki hedefinin 3. Lig olduğunu, bu hedefe ulaşabilmek için kendisinin genç futbolculara hem ağabeylik hem de kaptanlık yaptığını kaydetti.
24.08.2007

Kaynak : AA
efil4zaggin
Admin
Admin
efil4zaggin

Erkek

43 yaşında hedef 15. krallık Empty
MesajKonu: Geri: 43 yaşında hedef 15. krallık   43 yaşında hedef 15. krallık Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 5:09 pm

bu adam süper lige gelse oynar valla Very Happy
https://sportforum.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası