eatin4life Moderator
| Konu: Anadolu Takımları Cuma Ağus. 24, 2007 5:00 pm | |
| Anadolu takımlarını burada tartışalım.Benim Sivasspor'a bir sempatim var.Çok beğeniyorum takımı.Kayseri,Sivas,Antep ve Gençler büyükleri zorlayacak takımlarıdır. Antepin kadrosu iyi baya.Uğur Yıldırım olsun Deumi olsun iyi transferler.De Nigris de bu sene kendisini buldu. İsaac çok yetenekli.İleride iyi yerlere gelecektir. Kahe'yi aldılar bugün ve o da iyi bir oyuncu. Sol bek mevkiinde oynayan Niklola Petkovic ise Sırbistan U21 takımında oynuyor. Nick Carle Avustralya'da yılın futbolcusu seçilmiş ve aynı zamanda Şili pasaportu taşıyor. Traore de iyi bir stoper.Burkina Faso milli takımında da görev yapıyor ve geçen yıl Anderlecht'ten gelmişti. Gelelim Sivasspor'a.Mehmet Yıldız çok hırslı ve güçlü bir oyuncu.Teknik kapasitesi olmamasına rağmen gücüyle bu açığını kapatıyor. Stoper mevkiinde oynayan Diallo Gine milli takımında da oynuyor. Kayserispor'a geçelim.Tolunay Kafkas yönetiminde sezona başladılar ve Mehmet ve Gökhanı satmama kararı aldılar.Geçtiğimiz günlerde Gökhan'a 8 milyon euro teklif edildi Kazan takımından fakat geri çevrildi.Türkiye'de bu parayı verecek takım yok.Yani bence hiç ilgilenmeseler daha iyi.Onun yeri Avrupa. Yeni transferlerden Avendano 25 yaşında Arjantinli.Argentino Juniors'tan geldi.Stoper oynuyor. Saidou'yu hepimiz yakından tanıyoruz.Ön libero için biçilmiş kaftandır Kayseri için. Cangele de gelecek vaadeden bir oyuncu. Kadrolarını büyük ölçüde korudular ve gerekli yerlere iyi transfer yaptılar.İnterToto'ya katılacaklarını düşünüyorum.Belki Fortis Kupa'sını da alabilirler.
Sezonun ilerleyen bölümlerimde bu tip yazılarla inceleme ve araştırmalarımı size aktarmaya devam edeceğim.
En son tarafından Cuma Ağus. 24, 2007 5:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
efil4zaggin Admin
| Konu: Geri: Anadolu Takımları Cuma Ağus. 24, 2007 5:02 pm | |
| makale gibi olmuş.çok güzel bir yazı.kayserispor bu kadrosuyla bence bu sene avrupa kupalarına kalır.dediğin gibi FTK yı da alır. | |
|
eatin4life Moderator
| Konu: Geri: Anadolu Takımları Cuma Ağus. 24, 2007 5:07 pm | |
| Teşekkür ederim.Sadce bilgilerimi paylaştım.İnceleme istediğiniz takımlar varsa yazabilirim. | |
|